Boka visning

For information in English, please see the bottom of the page.

 

Här kan du boka en visning i Astrid Lindgrens hem på Dalagatan 46, bevarat precis som det var när hon levde och verkade i de fyra rummen.

Under visningen, som är en timme lång, berättar en av Astrid Lindgrensällskapets guider om hur vardagen såg ut för Astrid Lindgren och hennes familj, och visar sakerna som betydde mycket för författaren.

Visningarna bokas här på hemsidan, och som besökare måste du ha fyllt 15 år.

Biljetterna för nästkommande månad släpps på hemsidan den första dagen i varje kalendermånad, klockan 9.00.
(Det vill säga biljetterna för januari månad blir köpbara på hemsidan den 1 december och så vidare.)

Biljetten till en allmän visning kostar 160 kronor.

Du kan boka max 4 biljetter per bokning.

Om du har köpt en biljett kan den tyvärr inte återbetalas eller bytas, men du kan givetvis överlåta din biljett till någon annan.

Om du vill boka en gruppvisning för din familj eller arbetsplats kostar det 3000 kronor, och du skickar en bokningsförfrågan via kontaktformuläret HÄR.

Det är väldigt många som vill boka en gruppvisning, och det är därför bra om du hör av dig i god tid och berättar om din grupp; hur många ni är och om ni kommer från ett särskilt sällskap eller en arbetsplats.

Bra att veta inför ditt besök:

-Alla besök måste bokas i förväg, och besökare förväntas kunna visa bokningsbekräftelse.

-Antalet besökare per visning är alltid begränsat till 12 personer.

-Man måste ha fyllt 15 år för att få besöka lägenheten. För barn rekommenderar vi ett besök på Junibacken eller Astrid Lindgrens Värld.

-Hemmet är inte anpassat för rullstolar eller rullatorer. Om du har rörelsehinder – kontakta oss innan du bokar in ett besök.

-Visningarna sker på svenska om det inte tydligt står ”Denna visning är på tyska/engelska/ryska”, och det finns tyvärr inte möjlighet för guiden att anpassa sig till flera språk eftersom visningen bara är 1 timme lång.

In English

Astrid Lindgrens home at Dalagatan 46 in Stockholm is where the world famous author lived and worked from 1941 to her death in 2002. This is where timeless classics such as Pippi Longstocking, countless letters and articles were written.

Guided tours of the home are open to the public. The tours are conducted in Swedish and occasionally in English, German and Russian. 
You book your tickets on the webpage and the price is 160 SEK.
If you wish to book a private tour the price is 3000 SEK.

Tickets for public tours are always released on the webpage at 9 o'clock on the first day of every month.

Welcome!

1. Välj visning

Datum och tid Max antal platser Platser kvar